King of pop

Hejsan !
.
Idag har jag varit  och sett " Michael Jackson's This is it" ! Helt underbar ! M.J är bara så grym! :D
Jag har tidigare inte lyssnat mycket på hans musik, men nu gör jag det hela tiden! Jag fattar inte att jag inte insåg hur grymt duktig han var tidigare !
.
Filmen var i alla fall SUPER bra! Man fick följa med under repetitionerna till det som skulle ha varit hans sista turné. Självklart var dom bästa klassikerna med, kan knappt välja vilka som är mina favvosar kanske "They don't care about us", "The way you make me feel" eller "Thriller" ?  Detta är helt klart en film som måste ses!  Det var verkligen en upplevelse som beröde mig! Den sennärvaron, utstrålningen och inte minst rösten, wow!
The king of pop Michael Jackson!
.
.
R.I.P
.
Love // Rebecka P.S

Work in progress

Hejsan !
.
Äntligen fredag !
Idag har jag börjat på ett nytt porträtt! Bilden ni sen nedanför är bara ett utklipp ur en större bild som inte är färdig, så det är därför som den har lite missar här o var :P
.
.
Ska jobba på att få klart hela bilden snart! :D
Nu ska jag fortsätta att kolla på Idol. Hade bäst! // Rebecka P.S

God kväll på er!

Tjenixen!!
.
Det va ett tag sen jag uppdaterade! hehe. Men så blir det när man inte har just nån lust :P Men , men nu kommer lite uppdatering. ^
Idag var det plåtning med Michii (FOTO), och Danne (assistent). Till en början var vi ute och fotade i den vackra höstsolen ! Sedan gick vi in i studion, men tyvärr hade våran motivation försvunnit tills dess... :P Blev förhoppnings vis något bra ändå, michii brukar alltid lyckar endå ;*) ^^ Det var i alla fall en super kul dag !
.
Här kommer en bild från dagen:
.
.
Ha det gött ! Hejdåå ^^
// Rebecka P.S

RSS 2.0